10 Cadeautips voor de werkende moeder!

Moederdag cadeautips werkende moeder - inrichting werkplek - The Office Project

Moederdag nadert en de cadeautips vliegen je om de oren. Maar een cadeau voor moederdag is natuurlijk niet zomaar een cadeautje uitzoeken. Op deze dag wil je laten zien dat je waardeert wat ze allemaal doet voor jou en het gezin. Je wilt laten weten dat je trots op haar bent en dat ze de allerliefste is van de hele wereld! Dit hoeft niet altijd een groot cadeau te zijn, juist de boodschap erbij of de gedachte erachter, is wat een cadeau zo bijzonder maakt.

Moederdag cadeautips werkende moeder - inrichting werkplek - The Office Project

Wat heeft moederdag te maken met het kantoor en de werkomgeving zul je nu wellicht denken?

Nou, dat zal ik je vertellen. Voor de werkende moeder is het natuurlijk hartstikke leuk om iets te geven wat ze mee kan nemen naar haar kantoor! Op die manier kan je haar laten zien dat, ook als ze niet thuis is, er aan haar gedacht wordt. En zij kan vol trots aan haar collega’s laten zien wat ze voor moederdag heeft gekregen 😉

 

Moederdag cadeautips werkende moeder - inrichting werkplek - The Office Project

 

Een zelfgemaakt cadeau vinden moeders vaak het mooist 🙂 Beschilder een bloempot en geef dit samen met haar lievelingsplant zodat ze deze op haar bureau kan zetten. Dit zal ze geweldig vinden.

Tip: Deze planten zijn ideaal voor op kantoor!

Houdt ze van koffie? Dan zit je met een hippe en gepersonaliseerde koffiemok helemaal goed.

Met de levensmap ‘Create the story of your dreams’ van Dreamkey Design kan je moeder haar dromen volgen!

 

Verras je moeder met een stijlvolle laptop sleeve zoals de Oh My Bag laptophoes of deze prachtige sleeve met bloemenprint!

Koop een mooie kaart en schrijf er een lieve boodschap in. Doe er een foto van jullie samen bij en geef een foto en kaarten houder cadeau zodat ze de kaart en foto een mooi plekje kan geven.

 

 

Een letterbord is helemaal hot! Zet vooraf alvast een lief berichtje op het bord zodat ze het meteen op kan hangen in haar kantoor.

Helemaal weg van de jungle-trend of gewoon fan van de film Jungle Book? Dan ken je vast de uitspraak ‘een olifant vergeet nooit wat’. Deze olifant is daar hét bewijs van. Je kunt er namelijk lieve berichtjes op achterlaten.

Met een uniek potlood heb je echt een origineel cadeau met een persoonlijke boodschap. Wat zet jij erop?

Hoe leuk is deze gepersonaliseerde woordzoeker poster waarin je met vijf woorden een lief bericht achter kunt laten?

 

Welk cadeau zou jij het liefst krijgen?

Ben je zelf een werkende moeder? Deel dan dit artikel via Facebook of Instagram als subtiele hint naar je kids (of man) 😉

1 gedachte over “10 Cadeautips voor de werkende moeder!”

Geef een reactie