11x stijlvolle witte bureaustoelen

witte-bureaustoel-the-office-project

Wat ik jammer vind is dat er zo makkelijk gekozen wordt voor een zwarte bureaustoel. In de meeste kantoren, ieder geval waar ik ben geweest, zie je vaak zwarte bureaustoelen. En waarom? Ik kan begrijpen dat er redenen zijn zoals praktisch, neutrale kleur, meest verkocht… En inderdaad, in sommige situaties kan een zwarte bureaustoel juist heel mooi zijn en past het in de omgeving. Maar het mag soms ook wel wat anders! Daarom vandaag een blog vol met witte bureaustoelen!

Witte bureaustoel

Als tegenhanger van de zwarte bureaustoel dacht ik, laat ik eens een aantal mooie witte bureaustoelen opzoeken! Een witte bureaustoel ziet namelijk wat minder ‘zwaar’ uit. Het is lichter van kleur en oogt daardoor moderner.

Ik vind het persoonlijk heel mooi, zo’n witte bureaustoel. Hieronder zie je een overzicht van 11 stijlvolle witte bureaustoelen. Ik ben benieuwd, welke vind jij het mooist?

11x stijlvolle witte bureaustoel - The Office Project

Hierboven zie je mijn selectie en hieronder een lijstje met de namen van de bureaustoelen met linkjes naar de websites waar ik deze stoelen gevonden heb.

 1. Bureaustoel Movy (Interstuhl)
 2. Bureaustoel Aeron Chair Remastered (Herman Miller)
 3. Bureaustoel AAC14 (HAY)
 4. Bureaustoel Langfjall (Ikea)
 5. Bureaustoel Melbourne hoge rug (24 Designs)
 6. Bureaustoel Wave laag (Kare Design)
 7. Bureaustoel Lambert (La Forma)
 8. Bureaustoel Barolo 20 (HJH Office)
 9. Bureaustoel Deli v2 (CLP)
 10. Bureaustoel Vida XL hoge leuning (VidaXL)
 11. Bureaustoel Spoon Chair (Kartell)

Ik ben benieuwd of jullie deze stoelen mooi vinden en wat dan jouw favoriet is? Laat je het me weten in een reactie?

– Liefs Nicky

2 gedachten over “11x stijlvolle witte bureaustoelen”

Geef een reactie