Meer over TOP

 

Wist je dat…

 • De kleur van je werkomgeving invloed heeft op je productiviteit?
 • Een bureaustoel volgens de NEN 1813 er toch ook stijlvol uit kan zien?
 • Een clean desk helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn?
 • De mate van daglicht op je werkplek invloed heeft op jouw nachtrust?
 • In 2015 al bijna 3 miljoen mensen thuiswerkt? (zowel incidenteel als gewoonlijk)

Als je op deze blog terecht bent gekomen is de kans groot dat je regelmatig thuiswerkt of misschien net het contract voor je eerste kantoorruimte hebt getekend. Je bent je ervan bewust dat je veel tijd doorbrengt op je werkplek maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe je die werkplek nu zo goed mogelijk kan inrichten of waar je moet beginnen?

Gelukkig voor jou ben je op de juiste blog terecht gekomen!

Waarom is een goed ingerichte werkplek zo belangrijk?

Jouw werkplek, het is de plek waar je werkt aan jouw doelen. Waar jij jouw dromen uit laat komen. Misschien ben je in loondienst en heb je ambities om professioneel of persoonlijk te groeien of misschien ben je een (startende) ondernemer die zijn of haar idee tot een succes wil maken.

In ieder geval breng je veel tijd door op je werkplek, thuis of op kantoor. Waarschijnlijk meer dan in je eigen woonkamer. Het is dan wel zo fijn dat je werkplek een plek is, waar je je goed voelt. Een plek die je creativiteit stimuleert en waar je je goed kan concentreren. Een gezonde werkomgeving en het liefst van alle gemakken voorzien 🙂

Op The Office Project vertel ik je graag alles over het inrichten van je werkplek, welke keuzes je kan maken en hoe je werkomgeving je productiviteit kan beïnvloeden. Ook wil ik je laten zien dat je met een paar (kleine) aanpassingen je een ‘saai’ kantoor kan omtoveren tot een inspirerende werkomgeving en ik laat je graag een aantal mooie kantoren zien.

Waarom bloggen over werkplekken?

Omdat ik hier mijn ei in kwijt kan! 🙂 Al een tijdje ben ik op zoek naar een manier waarop ik mijn verschillende interesses en ervaringen kan combineren.  Ik hou interieur, fotografie, bloggen/content creëren en ik vind social media enorm interessant. Ik zie mezelf dan ook als een creatieve duizendpoot met een achtergrond in het facilitaire werkveld.

Het meest interessante aan dat facilitaire werkveld, vind ik de (kantoor)werkomgeving en werkplekconcepten. Dit is ook waar ik op afgestudeerd ben en vervolgens ook als facilitair coördinator mee aan de slag ben gegaan. De combinatie van een een praktische, effeciente werkomgeving en een mooi en stijlvol interieur vind ik erg interessant.

Een werkplek kan toch én mooi zijn én slim ingericht zijn? Sterker nog, ik denk dat het elkaar juist versterkt. En dat is nu precies waarom ik begonnen ben met The Office Project 🙂 Ik wil graag anderen inspireren aandacht te schenken aan hun werkplek!

Hoe ziet mijn werkplek eruit?

Tsja… die ziet er niet uit. Maar, daar komt verandering in! Ik heb een prachtige zolderkamer die we gaan opknappen en omtoveren tot een mooie thuiswerkplek. Mijn eigen ‘office project’ zou je kunnen zeggen 😉 Dit proces en de keuzes die ik maak ga ik allemaal met je delen op deze blog!

Nog een klein stukje over mij

Nu heb ik je al meer verteld over The Office Project, en daarmee deels ook over mij. Mocht je benieuwd zijn naar wie deze blogs schrijft, dat ben ik!

Mijn naam is Nicky en ik woon samen met mijn man Erik en onze kids Vera en Siebe in de mooiste provincie van Nederland (Zeeland)! Ik vind het lastig wat ik over mezelf zou moeten vertellen, dus ik geef jullie 15 feitjes over mij 🙂

 1. Ik drink geen koffie
 2. Mijn lievelingskleur is paars
 3. Ik ben een perfectionist
 4. Ik ben allergisch voor honden en katten
 5. Ik hou van superhelden films
 6. Ik wil graag een keer naar Nieuw Zeeland
 7. Ik hou ervan dingen net anders te doen dan de rest
 8. Mijn afstudeerdscriptie ging over de lange termijn effecten van activiteitgerelateerd werken
 9. Als kind wilde ik binnenhuisarchitect worden
 10. Ik ben ook te volgen als Project Apart (mijn persoonlijke blog/social)
 11. Ik heb 7 maanden in Dublin gewoond voor mijn stage
 12. Ik vind het leuk om te leren (ja echt! 🙂 )
 13. Ik ben makkelijk voor de gek te houden
 14. Ik heb 19 jaar sopraan saxofoon gespeeld
 15. Ik ben spontaan en hou van gezelligheid

Mocht je meer willen weten of vragen hebben? Neem dan contact met mij op 🙂