Bloemenprints voor je kantoor

The Office Project - Trend: Bloemenprints

Ik ben een echte interieurliefhebber (dat heb ik van mijn moeder 🙂 ). Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen en bezig te zijn in mijn eigen huis. Het liefst zou ik elk jaar mijn interieur veranderen, maar dan heb ik echt ruzie met mijn man 🙂 Die wordt nu al gek van me (oeps…) Gelukkig heeft onze woonkamer en onze werkplek nog wat extra aandacht nodig dus ik kan gewoon lekker de trends blijven volgen en hopelijk ook hier en daar nog ergens in huis iets mee doen.

Trend van het moment: Bloemen!

Eén van mijn favoriete trends van het moment zijn bloemenprints. Niet de truttige bloemenprints van de jaren ’70, maar mooie grote statement bloemen in je interieur. Als het even kan met een mooie pioenroos in beeld, gewoon omdat ik die zoooo mooi vind!

Nou, leek het me leuk om hier op de blog interieurtrends te vertalen naar mooie inspiratie voor je werkplek. Want waarom zou je dit niet doen? Iedereen wil graag een mooi en gezellig huis, maar waarom zou je werkplek er niet mooi en stijlvol uit mogen zien?

Bloemenprints op je werkplek

Ik begin met de bloemenprints natuurlijk :). Ik hou van bloemen! Ze weten altijd een lach op mijn gezicht te toveren. Bloemen, maar zeker ook bloemenprints hebben op mij in ieder geval een positieve invloed. En dat is natuurlijk wel zo fijn als je aan het werk bent 😉

Ik ben al lekker op Pinterest aan het zoeken geweest naar de leukste kantoren waar de bloemenprint mooi tot zijn recht komt. Hieronder vind je de pins >>

Ik zou zelf ook echt wel zo’n mooie bloemenprint op mijn kantoor willen hebben! Wat vind jij van deze trend? En zou je het in je kantoor terug willen zien? Let me know 🙂

Ik ga zometeen in ieder geval eerst even een bosje bloemen halen voor in huis 😉

Geniet van je weekend!

Liefs Nicky

2 gedachten over “Bloemenprints voor je kantoor”

Geef een reactie