Groovy Magnets, aantrekkelijke stickers & behang! + WINACTIE!

Groovy Magnets - Winactie - Magneettegel - Magneetbehang - Werkplek - The Office Project

Letterlijk aantrekkelijk, dat is complete collectie van Groovy Magnets. De uitgebreide collectie van magneetbehang, -stickers en -posters zijn een goed alternatief voor het klassieke magneetbord. Een mooie manier om je werkkamer een unieke twist te geven!

Mijn Groovy Magnets favorieten

De webshop van Groovy Magnets is voor mij net een snoepwinkel. Ik zie er zoveel dat ik zou willen hebben! Om je een idee te geven van hun collectie laat ik je hieronder graag mijn favorieten zien.

Groovy Magnets - Werkplek Inspiratie - The Office Project Groovy Magnets - Werkplek Inspiratie - The Office Project Groovy Magnets - Werkplek Inspiratie - The Office Project Groovy Magnets - Werkplek Inspiratie - The Office Project Groovy Magnets - Werkplek Inspiratie - The Office Project Groovy Magnets - Werkplek Inspiratie - The Office Project

  1. Geo Magneetbehang
  2. Ronde Magneetsticker – Flowers for…
  3. Ronde Magneetsticker – Koper
  4. Whiteboard Sioux Lion
  5. Magnetische Poster White
  6. Magneten Alfabet Goud | Pearl Magnets | Magneetset Tangram

Hoe werkt Groovy Magnets?

Lies en Pieter van grafisch ontwerpbureau Mazout hebben samen het nieuwe behang ontwikkeld. Beter bekend als magneetbehang. Het bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. Dit zorgt ervoor dat het magnetisch werkt en dat je dus met magneten (hebben ze ook een mooie collectie van!) kaarten, notities of andere berichten op het behang kunt hangen. Wat handig is, is dat je het behang gewoon met een vochtige doek kunt afnemen en schoonmaken.

Groovy Magnets Magneettegels - Winactie - Werkplek Inspiratie - The Office Project Groovy Magnets Magneettegels - Winactie - Werkplek Inspiratie - The Office Project

Win de nieuwste magneettegels!

Ben je nu ook helemaal fan van dit leuke merk? Dan heb ik goed nieuws voor je! Omdat ik dit merk oprecht leuk vind heb ik een winactie bedacht. Wat kun je winnen? Je zag het al in de kop van deze alinea ;), en inderdaad, je kunt een set Whiteboard Magneettegels winnen!

De Whiteboard Magneettegels zijn onderdeel van de nieuwste collectie van Groovy Magnets. Ze zijn ideaal om je To Do lijst, boodschappenlijst of favoriete quote op te schrijven. Je hangt ze met de bijgeleverde ijzerhoudende stickers zo tegen je muur en zonder schade kun je ze weer verwijderen. Oh, en er zit meteen een zwarte whiteboardmarker bij zodat je meteen aan de slag kunt gaan!

Hoe doe je mee met de WINACTIE?

Via Instagram: Like het bericht van de winactie en laat een berichtje achter 🙂 

Via Facebook: Like het bericht van de winactie & deel het met jouw vrienden!

Doe je mee via Instagram én Facebook? Dan maak je dubbel zoveel kans! Je kunt meedoen tot en met maandag 7 mei 2018. Dinsdag 8 mei maak ik de winnaar bekend. De winnaar ontvangt van mij een privébericht.

 

Ik hoop dat je dit weer een leuke blog vond 🙂

Tot de volgende!

Nicky

1 gedachte over “Groovy Magnets, aantrekkelijke stickers & behang! + WINACTIE!”

Geef een reactie