Heartwood – Kleur van het jaar 2018!

Heartwood - Kleur van het jaar 2018 - Office Inspiration - Werkplek Inspiratie - The Office Project

Elk jaar kiest Flexa een kleur van het jaar en dit jaar is dat de kleur Heartwood! Een warme sfeervolle kleur die in iedere stijl past. Het is een kleur die wat mij betreft past in het rijtje van taupe en mauve alleen dan met een roze/paarse tint erin.

Het is een mooie basiskleur, je kunt de kleur daarmee ook goed gebruiken in je kantoor om je werkomgeving meer sfeer te geven. Ik ben op zoek gegaan naar leuke manieren om de kleur toe te passen op je werkplek. Kijk je mee?

Heartwood - Kleur van het jaar 2018 - Office Inspiration - Werkplek Inspiratie - The Office ProjectHeartwood – Kleur van het jaar 2018!

De kleur Heartwood kun je met allerlei kleuren combineren. Ik vind het erg mooi met nude en roze tinten zodat je een ton-sur-ton effect krijgt. Hou je van meer contrast kun je het ook met blauw of bijvoorbeeld een okergeel combineren.

De producten uit het moodboard kun je hier vinden:

Letterbord – Design Letters

Magnetisch Glasbord Zeshoek

Glazen bol met bloem

Behang Eijffinger Stature

Bureaustoel Blush Pink Velvet

Visitekaartjes bakje roze

Knipoog schrift

Vaas Sculpt Well (Ferm Living)

Opbergset paars

Tafellamp glas

Voor meer ‘office’ inspiratie volg mij dan op Pinterest. Ik heb ook een pinboard aangemaakt met Heartwood inspiratie voor je kantoor. Mijn borden worden wekelijks (oke, bijna dagelijks) aangevuld met nieuwe pins 🙂

 

Wat vinden jullie van de kleur Heartwood?

 

 

Geef een reactie