Lightbox & Plant, een unieke combinatie!

Growing Plants Indoor - Lightbox werkplek - Kantoorinrichting - The Office Project

Toen ik deze Lightbox zag op Art Object twijfelde ik even. Zit er echt een plant in? Pas als je dichterbij komt zie je het. De plant zou niet in mooie houten lijst passen. Ik was verbijsterd, het ziet er zo realistisch uit! Net of er echt een bananenplant in zit. Dit mooie product is onderdeel van een project van REM atelier en heet Growing Plants Indoors.

Van buiten naar binnen

Naast dat het een uniek manier is om je huis of kantoor in te richten is het de bedoeling van de makers om je ook na te laten denken over de manier waarop we onze werkplek inrichten. Hoe breng je buiten naar binnen? De natuur heeft een enorm positief effect op onze gezondheid en welzijn. Het kalmeert, je ervaart minder stress en je wordt er positiever van. Met deze lightboxen breng je de natuur naar binnen. Je hoeft de plant geen water te geven, het kan niet doodgaan en hij ziet er altijd fris uit.

Unieke lightbox

Net als in de natuur, is ook in de lightbox, elke plant uniek. Elke plant is gebaseerd op een collectie foto’s van één echte ‘real life’ plant. Op deze manier markeert elke nieuwe lightbox die wordt gemaakt de geboorte van een nieuwe toevoeging van de bananenplant familie.

 

Deze XXL lightbox kun je op veel manieren ter decoratie én als sfeerverlichting gebruiken in je kantoor. Zeker als je een groot kantoor hebt met weinig daglicht. Heb je een kleiner kantoor? Dan is de dwergvariant misschien meer iets voor jou 🙂

Ik hou van unieke en originele items en dit is er zeker één die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en of je vaker unieke items op de blog terug wilt zien. Laat even weten in de comments.

 

En voor nu, fijne (werk)dag allemaal!

7 gedachten over “Lightbox & Plant, een unieke combinatie!”

Geef een reactie