Monograph | Stijlvolle bureau accessoires van Deens design

Monograph Bureau accessoires | Werkplek Inspiratie | The Office Project

Ik ben net veel te lang aan het rondneuzen geweest op de website van Monograph. Dit is één van de merken van House Doctor (onder de interieurliefhebbers vast bekend). Wat een mooie en vooral stijlvolle accessoires hebben zij in hun collectie. Ik heb er een aantal geselecteerd om met jullie te delen, al was het echt niet makkelijk om het bij een ‘paar’ items te houden

Monograph Bureau accessoires | Werkplek Inspiratie | The Office Project

TOP Favorieten

Hierboven zie je mijn favorieten. Ik vind zelf vooral de bronzen items in de collectie erg mooi, zoals het bronzen pennenbakje. Ook het spiraal notitieblok in donkerblauw vind ik heel chic. En de maandkalender in het houten blokje. En die schaar…

Document Folder File – Grey

IPad Cover – Blue

Pencil Case – Grey

Clip Shape

Noticeboard Grid – Green

Storage Brass

Scissor Thiny

Noteblock Spiral – Grey Blue

Yearly Planner 2019 – Green

Basket Stak – Grey

Bookends Forest

Clip/Card Holder – Brass

Notebook Geometic – Light Grey

Monthly Planner

Washi Tape Combo 2

 

Monograph Bureau accessoires | Werkplek Inspiratie | The Office Project

Monograph collectie

Zoals je ziet bestaat de collectie uit ‘office tools’ tot notebooks en van opbergers tot kalenders. Ze hebben zelfs inpakpapier en kwasten voor de creatievelingen voor onder ons. Ook hebben ze prachtige leren bureau accessoires zoals een tablethoes of etui.

Ik vind de collectie vooral heel elegant. Prachtig te combineren in een kantoor met klassieke stijl. Hou jij meer van minimalistisch, design of Scandinavische interieurstijl? Ook dan vind ik de Monograph collectie erg passend. In ieder geval vind ik de meeste items erg mooi en zou ik ze graag op mijn bureau hebben, gewoon omdat ik er heel blij van wordt 😉

 

Kan jij ook zo blij worden van mooie details en welk item is jouw favoriet?

Geef een reactie