OFFICE MAKEOVER bij Meisje Eigenwijsje / Nicole Adelaars – Van bijkeuken naar licht thuiskantoor

Office Makaceover Nicole - Meisje Eigenwijsje

Een tijdje terug was ik bij Nicole Adelaars, onder de mama- en lifestylebloglezers beter bekend als Meisje Eigenwijsje, voor een OFFICE MAKEOVER! De video staat al even online, maar een blogpost over deze toffe bijkeuken makeover mocht natuurlijk niet ontbreken.

Van bjkeuken naar thuiswerkplek - Office Makeover

Van rommelige bijkeuken naar opgeruimde thuiswerkplek

De eerste keer dat ik Nicole sprak was tijdens een video-call. Ze zat in een hoekje verstopt in haar bijkeuken met naast haar de wasmachine en de droger opgestapeld en achter haar een grote tafel met erop en eronder heel veel bijkeuken-zooi. Je kent het vast wel, van alles en nog wat. Wasmanden, oudpapier, glas voor de glasbak, buggy, speelgoed, huishoudelijke dingen… you name it.

Niet echt een fijne plek waar je even geconcentreerd aan de slag kunt. En dat terwijl Nicole nu – naast haar Meisje Eigenwijsje blog – een eigen bedrijf is gestart als blogexpert voor ondernemers. Zoveel respect voor deze dame! Dat verdient dus ook een fijne werkomgeving waar je geïnspireerd aan de slag kunt in plaats van dat je afgeleid raakt van alles om je heen.

Van bijkeuken naar werkplek - Office Makeover

Bij de indeling van de ruimte heb ik vooral gelet op de functies van de ruimte (wassen, opbergen en natuurlijk werken!). Deze moesten allemaal een duidelijke plek krijgen. Zo kwam al snel het idee om de wasmachine te ‘verstoppen’ onder een groot werkblad, waar ook voldoende opbergruimte is voor alle ‘bijkeuken spullen’. We hebben aan de werkblad een gordijn bevestigd om alles uit het zicht te houden zodat de ruimte een opgeruimd gevoel geeft.

Verder hebben we natuurlijk ook het bureau een mooie plek gegeven. Vanaf deze plek heeft ze nu uitzicht op een deel van de tuin en de mooie ruimte boven het werkblad waar we een inspirerende hoek van hebben gemaakt met boeken en prachtige lijsten.

Van bijkeuken naar thuiskantoor - Office Makeover

DIY Office Makeover

Had ik trouwens al verteld dat we dus de hele OFFICE MAKEOVER zelf hebben uitgevoerd? Nicole en haar man hadden al wat voorbereidingen getroffen wat betreft het verven, maar verder hebben we alles de dag zelf gedaan. We hebben geschilderd, plinten bevestigd, het werkblad gemaakt en alles ingericht. Ik ben best trots op onze klus-skills.

Ben je benieuwd naar onze Office Makeover dag en het complete eindresultaat? Dan nodig ik je uit deze video te bekijken >>

 

 

En? Wat vinden jullie ervan? Je mag het laten weten in een reactie hieronder de blog 🙂

Wil je meer Office Makeovers zien? Let me know!

Tot de volgende keer!

 

Office Makeover by The Office Project - Van bijkeuken naar thuiswerkplek

 

Wil je meer werkplekinspiratie? Kijk dan HIER verder!

Geef een reactie