OFFICE MAKEOVER bij The Happy Financial + meer over hoe ik werk!

Office Makeover bij The Happy Financial - Youtube video - The Office Project

Hoe gaaf! Vandaag is op het Youtube kanaal van Marjan van The Happy Financial onze video online gekomen!

Een tijdje terug heb ik Marjan geadviseerd over het inrichten van haar thuiskantoor. Afgelopen week heb ik het resultaat zelf kunnen bewonderen en heb ik haar geholpen met de finishing touch, oftewel de styling van haar thuiskantoor.

We hebben meteen van de kans gebruik gemaakt om samen 2 video’s op te nemen. In de eerste video heeft Marjan een aantal vragen voor mij over het inrichten van je (thuis)werkplek en over de manier waarop ik te werk ga 🙂 . En we laten uiteraard het resultaat zien van haar Office Makeover. Die video kun je hieronder nu bekijken!

De tweede video komt eind van deze maand online op mijn (nog te maken 😉 ) YouTube kanaal. In die video laat ik je nog meer zien van haar kantoor en geef ik je stylingtips! Wil je die video ook niet missen? Volg mij dan op Facebook of Instagram, dan blijf je op de hoogte van de nieuwste blogs!

En vergeet ook niet even op de blog van Marjan – The Happy Financial te kijken. Zij schrijft hele interessante blogs over – je raadt het al – financiën. Zowel persoonlijke financiën als financiële tips voor ondernemers.

Geef een reactie