Let’s do this! * Ondernemersavonturen #1

Ondernemersavonturen 1 - Let's Do This! - The Office Project

Morgen heb ik een afspraak bij de Kamer van Koophandel!!

Een formaliteit, ik weet het. Vijftig euro, een paar vragen en een handtekening en je staat weer buiten. Het stelt eigenlijk niets voor, maar het voelt toch als een hele stap. Ik ben vanaf morgen écht officieel zelfstandig ondernemer!

Ik moet je zeggen, voor mijn gevoel is het toch een ding. Hadden jullie dat ook? Zelf zorgen dat je opdrachten hebt en dat er geld in het laatje komt. Hoe kom ik aan opdrachten? Hoe ga ik zorgen voor continuïteit? Wat ga ik vragen? Wat heb ik überhaupt te bieden? Hoe zit dat met pensioen? Wat als ik ziek word? Waar ga ik me verzekeren? Kan ik het wel? Wat als ik geen opdrachten binnenhaal? Zoveel onzekerheden…

Aan de andere kant brengt het ook vrijheden met zich mee. Tenminste, als je het goed doet natuurlijk 😉 Een lange zomervakantie inplannen omdat de kids schoolvakantie hebben. Lijkt me zo fijn! Eigen baas zijn en de dingen op mijn manier kunnen doen. Zelf je tijd indelen (al kan dat ook een uitdaging zijn). En natuurlijk werk doen dat ik echt leuk vind om te doen: een optimale werkomgeving creëren en assisteren bij ondersteunende zaken zodat jij jouw werk geïnspireerd en op een productieve en gezonde manier kan doen.

Daar word ik écht blij van! 🙂 🙂 🙂

Ondernemersavonturen

Dat ik nú de stap zet om ondernemer te worden is omdat mijn eerste opdracht vandaag al gestart is. Say whhaat?? Ja, echt. Zo gaaf! Dit kwam op mijn pad en past zo mooi bij mij dat het een kans is die bijna te mooi is om waar te zijn. En toch is het waar! * Knijpt zichzelf nog even *

Morgen begint een nieuwe uitdaging. Een leven als zelfstandig ondernemer, nu ben ik Nicky van The Office Project… Nicky de ‘Girlboss’ 😉 Let’s do this!!

Naast mijn opdrachten blijf ik natuurlijk doorgaan met bloggen! Yay! Ik wil jullie zo graag inspireren om te zorgen voor een goede werkomgeving en een fijne manier van werken/ondernemen! Ik heb hier zoveel ideeën voor!

Eén daarvan is dat er vanaf nu elke week op maandag een blog komt met mijn ondernemersavonturen. Dit kan een weekoverzicht zijn met wat ik heb gedaan die week of kan specifiek gaan over een onderwerp dat me die week bezig heeft gehouden.

Ik hoop dat jullie dit leuk vinden en dat ik af en toe via deze weg jullie advies kan vragen of jullie juist kan helpen met mijn adviezen. Schroom ook niet om comments achter te laten want dat vind ik alleen maar leuk!

Nog een fijne (werk)week verder!

Liefs Nicky

3 gedachten over “Let’s do this! * Ondernemersavonturen #1”

  1. Pingback: Doelen stellen, SMART maken en mijn doelen delen - The Office Project

  2. Super leuk Nicky! 😉 Heel veel succes met je bedrijf, maar dat gaat vast goed komen! 🙂 En geniet vooral van de vrijheid van het ‘eigen baas zijn’. Ik blijf je volgen!

    Groetjes,
    Michelle

    1. Dank je wel Michelle! Ik blijf jou ook volgen 🙂 Ik ben ook heel benieuwd naar jullie avontuur. Al aan het aftellen zeker?

Geef een reactie