Welkom bij The Office Project!

Welkom bij The Office Project

Het eerste bericht op The Office Project. Waar moet ik beginnen? Zal ik maar beginnen met mijzelf voor te stellen? Ik ben Nicky. Een creatieve duizendpoot en professioneel regeltante. Ik woon in de mooiste provincie van Nederland (voor wie niet weet wat ik bedoel, dat is Zeeland natuurlijk 😉 ) samen met mijn man Erik en onze twee kids: Vera (4) en Siebe (1).

Ik ben al een tijdje op zoek naar een manier waarop ik mijn verschillende interesses kan combineren en kan inzetten om anderen te helpen. Het zou namelijk zo gaaf zijn als ik mijn facilitaire achtergrond met specialisatie in werkplekconcepten kan combineren met mijn voorliefde voor interieur en mijn interesse in sociale media, bloggen en fotografie. En er dan ook nog een ander écht mee kan helpen.

En ik denk dat ik een manier gevonden heb 🙂

The Office Project

Wist je dat je werkomgeving van invloed is op je productiviteit, gezondheid, creativiteit, tevredenheid en effectiviteit? Vast wel. Je hebt het vast eerder wel eens ergens gelezen of gehoord. Wat ik wil doen is jou helpen, adviseren en inspireren bij het optimaal inrichten van je (thuis) werkplek.

Op de blog kun je een diversiteit aan interessante artikelen verwachten die jou helpen bij het efficiënt, functioneel en stijlvol inrichten van je werkomgeving. Zowel de fysieke werkomgeving (het interieur) als de virtuele (techniek, ICT, apps, etc.) en de mentale werkomgeving (gezondheid, productiviteit, etc.).

Dit klinkt allemaal heel ‘corporate’ maar ik wil het juist makkelijk maken. Ik wil jullie hier op de The Office Project inspireren met mooie kantoren, slimme opberg- en organisatie tips en jullie de beste/goedkoopste/handigste/mooiste kantooritems laten zien.

Office Vibes

Zoals ik al aangaf, wil ik graag helpen. Ik ben benieuwd waar jullie blij van worden. Daarom heb ik voor jullie een vraag: (en ik hoop echt dat jullie hem gaan beantwoorden 🙂 )

Wat is voor jou een must op jouw werkplek? Waardoor kan jij echt lekker werken? #officevibes

Ik ben zo benieuwd naar jullie reacties! 🙂 Is het een goede bureaustoel, lekkere koffie, leuke plantjes, dubbele beeldschermen, een lekker zithoek?

Voor mij is het een plek voor inspiratie en brainstormen. Een groot prikbord of whiteboard waar ik even lekker op los kan gaan. Ik hou van visualiseren. Maar dat gaan jullie nog wel zien 😉

Laat je reactie actie achter op Facebook of Instagram. Vergeet dan niet meteen even te volgen/liken. Ik deel er namelijk tussen de blogs door ook nog interessante artikelen, motiverende woorden en de meest inspirerende werkplekken.

Als jullie andere vragen hebben over je werkomgeving/kantoor/thuiswerken/organiseren/etc. dan hoor ik het heel graag! Ik schrijf voor jullie dus ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Dit was ‘m. Het eerste artikel op The Office Project. Op naar de volgende. Ik hoop dat jullie er dan ook weer bij zijn.

Liefs Nicky

 

 

Geef een reactie